Dane sa musia platiť aj pri rozšírení alebo zúžení bezpodielového spoluvlastníctva manželov - Mäsiarová, Terézia
Bezpodielové spoluvlastníctvo môže vzniknúť iba medzi manželmi. Rozšírenie bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Rozšírenie podlieha dani z darovania. Zúženie bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Vysporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov.