Manažérske účtovníctvo/ 6 špecifiká kalkulácie s priraďovaním nákladov podľa čiastkových aktivít - Král, Bohumil
Rozvoj novej metódy riadenia nákladov a jej príčiny. Vplyv zmien v podnikateľskom procese v rôznych podnikateľských sférach. Všeobecné východiská kalkulácie. Prednosti a obmedzenia metódy riadenia nákladov vo vzťahu k aktivitám. Využitie metódy riadenia nákladov podľa čiastkových aktivít v praxi.