Strategické ciele Dopravnej poisťovne, a.s., v obchodnej činnosti do roku 2000 - Strapák, Štefan
Veľkosť poistného trhu a postavenie Dopravnej poisťovne, a.s., na ňom určuje strategické ciele jej obchodnej činnosti do r. 2000. Dobudovanie obchodnej siete a plošné pokrytie celého územia SR. Úloha marketingovej stratégie spoločnosti.