Boj s těžkopádností reformy v Japonsku - Dostálová, Ivana
Zhoršujúce sa hospodárske výsledky Japonska v tomto roku. Japonský plán deregulačných opatrení pre roky 1998-2000. Chyby štátnej správy a moc administratívy v Japonsku.