Roľník, družstevník, agropodnikateľ cesty privatizácie a podnikania v poľnohospodárstve na Slovensku - Danglová, Oľga
Agrárna politika a privatizácia na Slovensku po roku 1989. Formovanie socioprofesnej skupiny samostatne hospodáriacich roľníkov. Špecifiká hospodárenia na malých a veľkých hospodárstvach. Príklady rodinných reštitúcií.