Mystery shopping v "cestovkách" - Kapšová, Renata
Firma KNO Slovensko realizovala v 7 cestovných kanceláriách v Bratislave mystery shopping. Podstata a konkrétne výsledky, ktoré priniesol. Bodové hodnotenie cestovných kancelárií.