Zopár zásad direct mailu - Dzugasová, Jaroslava
Direct mail ako jeden z najstarších a najpoužívanejších nástrojov direct marketingu. Ciele direct mailu. Forma direct mailu. Text listu, jeho členenie a štýl. Správne načasovanie direct mailu.