Obal ako výhoda... - Baláčová, Hedvika
Základné funkcie obalu. Komunikácia prostredníctvom obalu trvá dlhšie ako bežná reklama. Obal má komunikovať výhody a nielen informovať. Obaly sú určené spotrebiteľovi a musia zaujať predovšetkým jeho. Príprava nových designov.