Zmeny mediálnej scény II. - Hapák, Pavel
Trh rádií patrí medzi najmladšie mediálne segmenty na Slovensku. V SR pôsobí 24 súkromných rádií s rôznou úrovňou dosahu počúvanosti a 4 verejnoprávne stanice SRo. Doba trvania licencií pre jednotlivé rádiá. Formovanie trhu rádií v najbližších dvoch rokoch.