Finančná analýza - súčasť ocenenia podniku - Kalafutová, Ľudmila
Finančná analýza a jej nezastupiteľné miesto pri oceňovaní podniku. Prehľad metód finančného ocenenia podniku. Finančná analýza podniku. Analýza účtovných výkazov. Informácie a ukazovatele súvahy. Informácie a ukazovatele výkazu ziskov a strát. Informácie a ukazovatele prehľadu o peňažných tokoch. Finančné ukazovatele. Finančná analýza pre stanovenie hodnoty podniku.