Daň z pridanej hodnoty pri predaji podniku alebo jeho časti - Jablonková, Zdenka
Predaj podniku a jeho časti, ak kupujúci je platiteľom dane. Predaj podniku alebo jeho časti, ak kupujúci nie je platiteľom dane. Praktické príklady.