Daňové zaťaženie a viacročné príjmy - Jarinkovičová, Valéria
Prejav progresívnej sadzby dane pri zdanení príjmov dosiahnutých naraz za viac rokov. Možnosť eliminovania tohto vplyvu v súlade s ustanovením par. 14 zákona o daniach z príjmov. Výpočet dane a sadzba dane. Daňové zaťaženie v prípade viacročných príjmov. Praktický príklad výpočtu dane.