Spoločenstvo vlastníkov bytov a nebytových priestorov vo vzťahu k daniam z príjmov právnických osôb - Klimešová, Libuša
Zriaďovanie spoločenstva vlastníkov bytov a nebytových priestorov na správu domu. Spoločenstvo ako právnická osoba. Príjmy spoločenstva, ktoré sú predmetom dane. Vedenie účtovníctva spoločenstva vlastníkov bytov. Registračná a oznamovacia povinnosť spoločenstva vlastníkov bytov.