Výdavky a základ dane z príjmov fyzických osôb - Jarinkovičová, Valéria
Súbežné plynutie niekoľkých druhov príjmov a základ dane. Spôsob uplatnenia výdavkov daňového subjektu. Uplatnenie výdavkov percentom príjmov. Uplatnenie výdavkov preukázateľne vynaložených na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov. Zmena spôsobu uplatnenia výdavkov. Výnosy, výdavky, príjmy, náklady budúcich období. Zostatky vytvorených rezerv a opravných položiek. Pomerná výška nájomného vrátane nájomného pri dojednaní práva kúpy najatej veci, ktorá pripadá na príslušné zdaňovacie obdobie. Praktické príklady.