Štúdie prípadov k zákonu o dani z dedičstva, darovania a z prevodu nehnuteľností - Dudáš, Ján
Štúdie a komentár k prípadom k zákonu o dani z dedičstva, darovania a z prevodu nehnuteľností. Postupy správcov dane.