Jozef Grnáčik: Podcenenie poistenia je dôsledkom situácie vo firmách - Žitňanský, Eduard
Rozhovor s J. Grnáčikom, generálnym riaditeľom poisťovne Ergo, a.s. Bratislava. Vznik poisťovne Ergo v r. 1992. Špecifický charakter poisťovne. Zmena v činnosti poisťovne nastala v r. 1995 po vstupe troch významných akcionárov - Pojišťovna Investiční a poštovní banky (IPB), a.s. Praha, Prvá slovenská investičná skupina, a.s. Bratislava a V-Invest holding, a.s. Bratislava. Štruktúra vlastníkov poisťovne. Služby poisťovne. Zaistenie poisťovne.