Porastie reklamný trh v roku 1999? - Hapák, Pavel
Vývoj slovenského reklamného trhu pre rok 1999. Recesia reklamného trhu. Model vývoja a rastu reklamného trhu na Slovensku. Objem reklamy v médiách. Úpravy regulovaných cien, miera inflácie, hrubý domáci produkt ap. - vplyvy na reklamný trh.