Stratégia: (ne)zvyšovať ceny... - Kapšová, Renata
Zavedenie dovoznej prirážky a jej dopad na producentov kávy. Vývoj priamej spotreby kávy na Slovensku. Obchodné a marketingové stratégie rozhodnú o postavení producentov kávy na slovenskom trhu. Výdavky na reklamu jednotlivých značiek kávy.