Výnosová křivka v teorii a v praxi českého mezibankovního trhu - Kotlán, Viktor
Výnosová krivka ako vhodný indikátor menovej politiky. Teoretické prístupy vysvetľujúce tvar výnosovej krivky a testovanie jedného z nich - teóriu očakávania na českom medzibankovom trhu. Využitie výnosovej krivky pre predikciu úrokových sadzieb v ČR.