Analýza obchodnej bilancie a výmenný kurz - Páleník, Viliam
Základné ukazovatele, ktoré svedčia o nadhodnotení meny. Vývoj obchodnej bilancie na Slovensku. Devízové rezervy a výmenný kurz. Vývoj devízových rezerv NBS a komerčných bánk. Vývoj devízových rezerv ako podiel k mesačnému dovozu tovarov a služieb v bežných cenách.