Štrukturálne fondy Európskej únie - Reiselová, Eva
Z obsahu: Predvstupové nástroje EÚ sú pomocníkom, nie spasiteľom Slovenska. Štrukturálne fondy pomáhajú vyrovnávať životnú úroveň členských štátov Európskej únie. Tretiemu sektoru chýbajú informácie a spolupráca. V Rakúsku sa zásluhou Európskeho sociálneho fondu zvýšili o štvrtinu dotácie na aktívnu politiku trhu práce.