Riešenie SAS Institute na podporu rozhodovania - Kušnír, Peter
Konkurencia na trhu si vo všetkých oblastiach podnikania vynucuje prijímať rozhodnutia pomocou komplexných programov zameraných na podporu rozhodovacieho procesu. SAS Institute ako vedúca firma v oblasti softvéru na podporu rozhodovania. SAS Institute a Slovensko. Vzťahy so zákazníkmi. Manažérske rozhodovanie v systéme SAS.