Konkurz a vyrovnanie - Pauličková, Alena
Novela zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní (zák. č. 12/1998 Z.z.). Účinky vyhlásenia konkurzu. Rozdiel medzi správcom konkurznej podstaty a likvidátorom.