Problémy slovenskej ekonomiky - Onuferová, Marianna
Podľa odporúčaní MMF by Slovensko malo znížiť deficit všeobecnej vlády na 3 percentá HDP. Nízka úroveň devízových rezerv. Slabé riadenie štátnych podnikov. Pretrvávajúci vysoký externý deficit bežného účtu.