Hodnotenie dopadov alternatívnych scenárov agrárnej politiky na ekonomickú situáciu poľnohospodárskych podnikov Slovenska - Sojková, Zlata
Dopad alternatívnych scenárov agrárnej politiky na ekonomické ukazovatele a výrobnú štruktúru vybraných poľnohospodárskych podnikov Slovenska. Modelové výpočty pre jednotlivé scenáre a projektované obdobia. Výsledky simulácií pre rok 2002 a 2007. Scenár Agendy 2000 a jej implementácia v slovenských podmienkach.