Úplné znenie zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty ...
Úplné znenie zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, v znení neskorších zákonov a zákona č. 153/1999 Z.z. Staré a novelizované znenie právneho predpisu s komentárom a s príkladmi z praxe. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 10 perc. - príl. č. 1. Zoznam tovarov, ktoré sa pevne zabudovávajú ako súčasť stavby a ktoré podliehajú sadzbe dane 23 perc. - príl. č. 2. Zmeny účinné od 1. júla 1999.