Trestnoprávna zodpovednosť za preukázané daňové úniky - Burák, Emil
Legislatívne východiská pre finančné sankcie za neplnenie daňovo-účtovných povinností. Konkrétne sankcie za krátenie dane. Problémy dokazovania v praxi. Podstata krátenia dane. Realita právnej praxe.