Možné prístupy k identifikácii a rozvoju sociálnych zručností manažérov - Višňovský, Jozef
Efektívne využívanie ľudských zdrojov v podniku. Primeraná úroveň sociálnych zručností (kompetencií) manažérov. Identifikácia sociálnych zručností manažérov. Cieľom príspevku je návrh možného prístupu k identifikácii a zdokonaľovaniu sociálnych zručností manažérov.