Komentár k novele zákona o dani z pridanej hodnoty - Zuziková, Alena
Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, ktorá nadobudla účinnosť 1. júla 1999. Zmeny sadzby dane. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 10 perc.