Daňové konanie a opravné prostriedky - Chrenková, Slávka
Uplatňovanie opravných prostriedkov v daňovom konaní. Riadne opravné prostriedky - odvolanie, sťažnosť, námietka a reklamácia. Mimoriadne opravné prostriedky. Obnova konania.