Správa misie Medzinárodného menového fondu
Výsledky diskusie výkonnej rady MMF, ktorá nasledovala po analýze misie MMF vypracovanej po návšteve Slovenskej republiky v polovici roku 1999. Hlavné ekonomické a finančné indikátory SR za roky 1995-98. Vonkajšia nerovnováha. Stanovisko výkonnej rady k niektorým problémom ekonomiky Slovenska.