Družstvo a niektoré prístupy k zdaneniu členov družstva - Jánoš, Daniel
Družstvo ako právnická osoba. Členstvo v družstve. Ustanovujúca schôdza. Orgány družstva. Kontrolná komisia. Vznik družstva, prevod členských práv, zánik členstva. Povinne vytvárané fondy. Ročná účtovná uzávierka. Podiel na zisku a obdobné plnenia z členstva v družstvách. Vyrovnací podiel. Zrušenie a likvidácia družstva. Zlúčenie, splynutie alebo rozdelenie družstva. Družstvo ako platiteľ dane.