Zvýšenie dôchodkov v roku 1999 a úprava dôchodkov priznaných v roku 2000 - Kontšeková, Oľga
Prehľad zvýšenia starobných, invalidných, čiastočných invalidných, vdovských, sirotských dôchodkov a dôchodkov za výsluhu rokov v roku 1999. Právna úprava dôchodkov priznaných v roku 2000. Zmeny doplnky zákona č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov. Úprava najvyššej výmery dôchodkov.