Dovolenka pedagogických pracovníkov - Kašparová, Marta
Nárok na dovolenku učiteľov a pedagogických pracovníkov. Posudzovanie výkonu práce pre účely dovolenky. Praktické príklady. Čerpanie dovolenky. Náhrada mzdy.