Trh práce v marci 1999 - Eichlerová, Ľudmila
Vývoj nezamestnanosti v r. 1998 a 1999 na Slovensku. Vývoj nezamestnanosti v krajoch SR za marec 1998 a 1999 - porovnanie. Štruktúra nezamestnaných podľa predchádzajúceho zamestnania. Dlhodobo evidovaní nezamestnaní. Výber príspevkov na poistenie v nezamestnanosti. Rast poberateľov podpory.