24 noviel živnostenského zákona - Karel, Pavol
Novelizácia zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní, ktorý nadobudol účinnosť 1.1.1992. Právne úpravy živnostenského podnikania. Významné zmeny vyplývajúce z legislatívnych úprav osobitných predpisov, upravujúcich oblasť reglementovaných živností. Komentár k jednotlivým právnym úpravám.