Aj prepúšťať možno civilizovane - Lubelec, Libor
Prepúšťanie zamestnancov je na Slovensku na každodennom poriadku. Sprievodným znakom tohto kroku je oslabenie, alebo úplná strata lojality a dôvery zamestnancov voči firme. Uvoľňovanie realizovať ako interpersonálny a nie iba administratívny proces.