Vnútropodniková smernica pre vedenie podvojného účtovníctva - Struhárová, Jana
Spracovanie vlastnej vnútropodnikovej smernice podnikateľských subjektov, ktorá upravuje všeobecné právne predpisy konkrétne na podmienky firmy. Organizácia vedenia účtovníctva spoločnosti HELIUS Dubnica n./V. Princípy vedenia účtovníctva. Obeh dokladov. Technická dokumentácia programového vybavenia. Odpisový plán. Spôsob vedenia evidencie na sklade. Spôsob oceňovania majetku a záväzkov. Rezervy. Inventarizácia. Archivácia písomností. Časové rozlíšenie nákladov a výnosov. Uzavieranie účtovných kníh.