Slovenská republika je zatiaľ na chvoste Vyšehradskej štvorky v hodnotení krajín TI podľa Coruption Perception Index je SR na úrovni výskytu korupcie na 47. mieste - Pavlík, Tomáš
Medzinárodná konferencia národnej pobočky Transparency International (ďalej len TI) Slovensko na tému Úloha občianskej spoločnosti pri potláčaní korupcie na samosprávnej úrovni. Boj proti korupcii v strednej a východnej Európe. Súčasná situácia na Slovensku. TI Česká republika a TI Litva.