Investičné úvery budú v SCP splácať zo zvýšenej produkcie - Hrúz, Juraj
Skúšobná prevádzka rekonštruovaného papierenského stroja v Severoslovenských celulózkach a papierňach (SCP), a.s. Ružomberok. Rekonštrukcia by mala priniesť posun v umiestnení SCP na európskom trhu. Financovanie rekonštrukcie - získanie syndikovaného úveru. Zvýšená produkcia sa použije na splátky úveru. Tržba SCP za prvý polrok r. 1999.