Nezávislost centrální banky, inflace a růst - Kotlán, Viktor
Väčšia miera samostatnosti centrálnych bánk v mnohých krajinách. Nezávislosť centrálnej banky - nezávislosť na vláde, parlamente a iných politických štruktúrach. Vzťah medzi mierou nezávislosti centrálnej banky a mierou inflácie. Vplyv nezávislosti centrálnej banky na hospodársky rast.