Potrebné legislatívne opatrenia na urýchlenie vstupu do OECD - Žilinský, Juraj
Začlenenie do Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) ako jeden z prioritných cieľov slovenskej vlády. Požiadavky OECD týkajúce sa oblasti privatizácie, devízového režimu, nehnuteľností, finančných služieb, poisťovníctva a filmového umenia.