Juraj Jakubovič: Slovenská ekonomika zatiaľ dostatočne nevyužíva možnosti financovania investícií lízingom - Matloň, Igor
Rozhovor s J. Jakubovičom, výkonným riaditeľom CAC Leasingu Slovakia. Vznik spoločnosti. Postavenie CAC Leasingu medzi ostatnými leasingovými spoločnosťami na Slovensku. Riziká pri leasingu. Vývoj slovenskej ekonomiky a problémy niektorých firiem pri splácaní prenajatých dopravných prostriedkov a technológií. Obchody CAC Leasingu. Leasing a legislatíva na Slovensku.