Privatizácia telekomunikácií - Andacký, Jozef
Z obsahu: Do konca marca 2000 majú Slovenské telekomunikácie získať strategického partnera. Vstup zahraničného investora viedol k rozvoju služieb. Hodnotu ST zvyšuje majetková účasť v EuroTeli. Podiely v telekomunikáciách predáva naraz viacero štátov. Privatizácia štátnych telekomunikácií predstavuje veľmi lukratívny obchod. Telekom Italia: Rozhodujúce slovo získala spoločnosť Olivetti.