Podmienky čerpania daňového úveru - Kováčová, Zdenka
Snaha o riešenie nedostatku domácich vnútorných zdrojov prostredníctvom priamych zahraničných investícií. Podporné legislatívne opatrenia využiteľné pre zahraničných investorov. Nároky na daňový úver. Doba trvania daňového úveru a jeho výška. Spôsoby použitia prostriedkov získaných čerpaním daňového úveru. Spôsoby odpisovania hmotného majetku počas čerpania daňového úveru. Povinnosti daňovníka pri nesplnení podmienok pre poskytnutie daňového úveru.