Zmluvná pokuta medzi podnikateľmi - Fekete, Imrich
Aplikácia právnej úpravy zmluvnej pokuty na podnikateľské vzťahy podľa Obchodného zákonníka, par. 300 až 302. Obchodné zmluvy zabezpečené zmluvnou pokutou. Peňažná a nepeňažná forma zmluvnej pokuty. Uzatváranie obchodnej zmluvy. Zmluvná pokuta medzi podnikateľmi. Zavinené a nezavinené porušenie zmluvnej povinnosti. Vzťah zmluvnej pokuty a náhrady škody. Zmluvná pokuta a úroky z omeškania. Zmluvná pokuta a zánik zmluvy.