K návrhu zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov - Schultzová, Anna
Daňová exekúcia prikázaním pohľadávky. Daňová exekúcia predajom nehnuteľných vecí. Exekúcia odobratím peňazí a iných vecí pri ktorých nedochádza k predaju. Daňová exekúcia predajom cenných papierov. Daňová exekúcia predajom podniku, alebo jeho časti. K návrhu novely zákona č. 511/1992 Zb.