Reštrukturalizácia závisí od konkrétnosti a razancie M. Jusko: Ide o zdravý bankový systém spĺňajúci medzinárodne požadované kritériá - Podstupka, Ivan
Reakcia Národnej banky Slovenska na schválený štátny rozpočet a predpoklady vývoja verejných financií. Neuskutočnené a plánované zmeny niektorých ustanovení NBS. Menová politika NBS. Predpoklady na oživenie ekonomiky SR. Program ozdravenia bankového sektora. Rokovania o predaji akcií ČSOB. Realizácia zámeru vytvoriť inštitúciu na bankový dohľad.