SPP mal v prvom polroku i napriek zisku 9,4 mld. Sk problémy s cash-flow - Hirman, Karel
Výška zisku Slovenského plynárenského priemyslu (SPP), š.p. Bratislava za prvý polrok 1999. Napriek tomuto pozitívu SPP má problémy s finančnými tokmi. Snaha zlepšiť finančné toky, reštrukturalizácia krátkodobých úverov na stredno- a dlhodobé, príprava vydania euroobligácií v objeme 7 mld. Sk. SPP bude v druhom polroku pokračovať v konzervatívnej finančnej politike. Objem pohľadávok SPP.