MF SR zvýšilo základné imanie IRB o 5,7 mld. Sk - Medžová, Andrea
Mimoriadne valné zhromaždenie akcionárov Investičnej a rozvojovej banky (IRB), a.s. Bratislava rozhodlo o zvýšení základného imania. Začiatok procesu ozdravenia IRB. Majoritným akcionárom IRB sa stal rezort financií. Postupnosť krokov, ktoré by mali viesť k ozdraveniu banky. Presun aktív do Konsolidačnej banky. Privatizácia IRB do konca roka.